MEISTÄ


Infoturk perustettiin Helsingissä vuonna 1997. Vuosina 1997-2006 toimimme tulkkaus ja konsultoinnin alalla.   
Vuonna 2019 aloitimme ammattimaisen toiminnan auktorisoidun käännöspalvelun, tulkkauksen, hallinnon ja virallisien asioiden konsultoinnin, laki-asioiden konsultointipalvelun vahvalla osaamisella ja vankan kokemuksen omaavalla henkilöstöllämme uudestaan Espoossa. Aloitimme kirjanpitopalvelut tammikuussa 2020.

Palveluihimme kuuluu auktorisoidut käännökset, käännökset, tulkkaukset kaikissa muodoissaan, kaikenlaiset viralliset asiakirjat ja lomakkeiden täytöt, laki-asoiden konsultointipalvelut, ulkomailla olevien ongelmien ratkaisu- ja konsultointi palvelut, hallinnollisien ja virallisten asioiden ja ongelmien konsultointi sekä kirjanpitopalvelut.

Palvelemme Teitä toimistossamme, joka sijaitsee Espoon Niittykummun metron läheisyydessä (450m), Olarinluoma 7, 02200 Espoo.

Koemme tärkeäksi käytännönläheisen ja tuloksellisen palvelun, ymmärretyksi tulemisen tarpeiden oikein jäsentelyllä sekä nopeat ratkaisut.

Perusteellisesti, huolellisesti ja järjestelmällisesti työskentely määrittää laadukkaan palvelun ja näin ollen pyrimme tarjoamaan luotettavaa, tehokasta ja jatkuvaa sekä kestävää palvelua.

Tavoitteemme on lähestyä asiakkaittamme avoimesti ja helposti. Päämäärämme on laajentaa palveluja alallamme sekä saavutettavuutta helposti yhdestä paikasta.

99% Asiakastyytyväisyys


Tunnemme ja tiedämme Teidät paremmin kuin kukaan muu Suomessa! Ratkomme ongelmanne, ja tavoitteeme on palvella Teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Ymmärrämme mitä etsitte ja tuottamme Teille ratkaisuja eri tarpeisiinne.

Olemme täällä Teitä varten.

ASIANTUNTIJUUS

Henkilöstömme ovat oman alansa ammattimaisesti koulutettuja, luotettavia, puolueettomia ja heitä sitoo ammattietiikkaa sekä salassapitovelvollisuus. Teemme parhaamme, jotta voimme tarjota sinulle luotettavaa ja tehokasta palvelua kokeneiden ja asiantuntijoiden kanssa.

LUOTETTAVUUS

Yrityksenä prioriteettimme ovat luotettavuus, puolueettomuus ja oikean ajantasaisen tiedon välittäminen.

MISSIOMME

Missiomme on lähestyä asiakkaittamme avoimesti ja helposti. Päämäärämme on laajentaa palveluja alallamme sekä saavutettavuutta helposti yhdestä paikasta.

Olemme täällä Teitä varten.

VASTUULLISUUS

Välitämme asiakkaillemme oikeaa ja ajantasaista tietoa seuraamalla Suomessa ja Turkissa tämänhetkisiä lakeja ja niiden täytäntöönpanoja aina viimeisimmällä tiedolla. Käyttämämme ja haemme tietoa töissä ja vapaa-ajalla tietoa joukkotiedotusvälineistä luotettavista lähteistä.

Olemme tavoitettavissanne, pysymme sovituissa deadlineissa, päivitämme ja parannamme jatkuvasti tietopalvelujamme, pidämme asiakirjat salaisina ja salassapitovelvollisuus sitoo meitä, palvelun laadun kehittäminen ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä ja ohjaavat toimintaamme.

TIIMIMME
Katja NERKİZ
Tulkki
Nigar YÜZ
Koordinaattori
Engin ULUDAMAR
Auktorisoitu kääntäjä
Ihsan YÜZ
Asiantuntija


YHTEISTYÖKUMPPANIMME SUOMESSA
Lakiasiaintoimisto
Laine & Nikka-Laitinen Oy
Fikret Ahsen BÖRE
Asiantuntija


YHTEISTYÖKUMPPANIMME TURKISSA
Fazilet DEMİREZEN
Asianajaja
Özge ŞENGÜL
Asianajaja